Ordna egen Optimistskola!

Ta gärna kontakt om du vill ha en upplyftande och inspirerande föreläsning till ett seminarium, eller vill ordna en workshop för en förening eller bara en grupp av vänner.

Vem styr dina tankar, vem formar din värld?

 

Boka en föreläsning
eller en workshop
om tankens skapande kraft

 

Hur hittar man balans och klarsyn när det känns som om hela världen har blivit galen? 

Varje dag bombarderas vi med nyheter, åsikter och intryck som väcker tankar och känslor, och känslorna påverkar – vare sig vi vill det eller inte – hur vi uppfattar vår omvärld och hur vi agerar i den. För det mesta tänker vi inte på hur vi tänker, utan låter viljelöst yttre omständigheter leda in våra tankar i banor som inte alltid är gynnsamma. En orolig, stressande eller ångestskapande yttre verklighet leder lätt till en negativ spiral av nedbrytande tankar som kan vara svår att bryta. Men det finns sätt att hejda spiralen och vända den i en positiv riktning.
 

Med kunskap om hur stress respektive ro påverkar kropp och själ, och genom att iaktta och medvetet styra våra tankar kan vi träna upp optimism och framtidstro. En ljus livssyn tjänar oss i precis alla sammanhang och gör också att vi har mer att ge vår omvärld.

 

Optmistskolans workshop är en rolig och tankeväckande kursdag för dig som vill lära dig att själv ta kontrollen över de tankar som formar din värld. På programmet står föreläsning, övningar och mycket diskussion. Deltagarantal: 6–12 personer. För större grupper rekommenderas en kortare presentation (20–40 minuter) eller en föreläsning med lite korta övningar (40–90 minuter).


Kursledare: Catrine Paro, Humanimalix (CV här)

Förfrågningar och bokningar: via formuläret nedan eller per e-post: info@humanimalix.fi
 

OBS! Fyll i alla fält i webbformuläret, också spamfilterfrågan! Du ska få ett automatsvar på skärmen när meddelandet är skickat, men jag besvarar också alla anmälningar per e-post, så ifall du inte får mejl senast följande dag har nånting gått snett, och då är det bäst att du ringer eller sms:ar mig på 040 503 4653. 

Vill du veta mer?

Skriv siffran 10 med bokstäver: